Negyvenezer

Mint azt már megírtam vala az MT volt negyvenezres szervizen, ami valójában csak harmincnyolcezer-egynéhányszáz volt. De most, de most belefordult a negyvenezredik kilométer is. Vagyis ugrott, vagy váltott, vagy bármi amit egy digitális kijelző csinál. Mindenesetre az biztos hogy nem tekeredik.

Fotó nincs, mert lemaradtam róla. Egyszer csak negyvenezer-huszonnégyet mutatott. Aztán elmélkedtem kicsit, hogy nofene. Összesen már több mint hatvanezer kilométert ültem motoron. Az másfél egyenlítő. 2005 októberében lett jogsim, erős hideg volt, az a szezon már elment, a motoromat akkor még jogsi híján B hozta el a kereskedésből. Emlékszem mindenki egy hullát látott bennem, hogy Hornet lesz az első motorom. Aztán majdnem. De nem. Ennek már 6 éve. Az 5 szezon. Hornettel 1.5. Aztán lett MT. Amennyire csak le lehetett nyomni az árat, annyira lenyomták nekem. Jó birtokolni.

Azt se tudom merre jártam. Horvátország kimaradt, de S-val volt kétezer km Erdélyben, volt Osztrák rész, Szlovák is akadt. A többi pedig házon belül, meg munkába. Most a terv egy óceán. Oda-vissza. Már szerzem be a plexit meg a gps-t. Az is lesz vagy négyezer km. Öregszünk.

18 comments

  1. Óceán?? Tegnap még Monaco volt :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük