Zuhanunk

Ez itt egy szép, szimbolikus anim-gif. Ennél kicsit meredekebb szögben érkezett kicsiny tákolt repülőm a talaj felé, mely végül bevégezte repülését. Átmenetileg.

Kezdjük az örök igazságnál: nem én vagyok a hibás. Dehogynem. Vagyis is. Persze, szimulátoron, meg eddigi 2 repülésnél jól ment minden. Most vasárnap is, az első repülés teljesen jó volt, annak ellenére, hogy nagyon erős volt a szél, a gép emelte az orrát, alig tudtam tartani. De ment. Le is szállt. Igaz orra bukott, de tényleg szél volt.
…akksi töltés…

Közben elkezdett szürkülni, az akksi töltött, kész lett, menjünk. De közben pár belepofa ember elvonta D figyelmét, ő meg udvarias gyerek lévén nem szólt, nem hagyta őket ott, így kicsit későn kezdtünk neki a repülésnek. A gép kapott egy piros meg egy zöld szalagot a szárny végekre, hogy látszódjon melyik oldala melyik, mert ugye mindkettő fekete és igen rosszul látszik, hogy milyen fordulóban van épp, igen ám, de a szalag húzta így teli gázon sem volt ereje. Leszállás (szépen – gyönyörűen) szalag eltávolít és újra fel. Jó is volt, egy két forduló, orsó, majd forduló, de ez már messze volt tőlem, és a szürkületben nem láttam, hogy megvolt -e a teljes fordulat. Mivel mindkét oldala fekete, nem tudtam merre húzzam, a talaj meg csak jött-jött, mendegélt. Aztán PUFF. OFF. Leszállt. Hosszú káromkodás. Utálat. Összeomlás. Végem. Eddig nem volt gáz, ment is. De ezt nem láttam.

Elértünk a géphez. Nagy baja nem lett. Legalább. Most D-nél van, mert a motor tartó elmozdult. Kap újat, meg némi ragasztót és újra repülhet.

Otthon persze újra gyakorlás, de az is ment. A gépet festeni kell, nem kérdés. Tudni kell, hogy a hasát vagy a hátát mutatja. A csupaszárnyság egyetlen hátránya, hogy nem tudod hogy áll.

Note: egy ember azért ott bosszantott. Vén róka modellező. Persze. Egyrészt nem tetszik nekik a gép állapota, mert festeni kéne, csak szebb lenne. D miatt elővettem a türelmes énem és nem mondtam neki, hogy kuss én így szeretem. Másik húzása meg az volt, hogy mikor visszaértünk az autókhoz megjegyezte, hogy épp mondtam is, hogy ez nem lesz így jó, ez a fiú (én fiú? adjak neki személyit?) ne repüljön már. Nyilván a sötétre utalt. De azért megmondtam volna neki, hogy maradjon csöndben a méregdrága helikopterével amivel épp csak fel mer emelkedni és ordibál hogy mindenki nézze, ha már egy fordulót csinál. Nem szeretem ezt. Belevágtunk valamibe, akkor csináljuk. Repüljünk magasan és szépen és látványosan. Nem úgy, hogy jaj egy bogár neki ment a szép festésnek. ÉLJEN A ROMOS CSUPASZÁRNY.

Tags: , ,

16 comments

  1. […] kértem meg, hogy csináljon valamit a repülőmmel, a feketével, ami egy napon, szürkületben a földhöz csapódott. Kellett valami szín a hasára, hogy látszódjon hogy zuhan. Most látszik. Végeredmény a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük