Bejegyzés a női ívekről

Szeretnék ruha nélkül lányokat fotózni. Ezt az ingert kábé oda datálnám, amikor először került a kezembe fotógép és szerencsém volt meztelen nőhöz. Le tudnak nyűgözni az ívek. Amúgy is, de így testben különösen. Nem, nem telibe pornó képet szeretnék Alien nyálas testrészekkel és kopasz fekákkal. Nem.

Az “én műfajom” a sejtelmes, nem mutat, de sejtet, izgat, de nem pornó, kontrasztos, színes vagy fekete-fehér képek lennének. Ágy, homályos fények a háttérben és csak egy hát-fenék völgy – ív látszódna gégen fénnyel. Imádom az ilyen képeket. A nappaliba válogatott képek után a következő a bedroom illusztrálása lett volna, de nem találtam megfelelő sorozatot, így a képek rögzítő eszköze azóta is üresen áll, felszerelve, mert odáig eljutottam azért a projekttel.

És miért írom pont most? Mert castingolok. Ha olvassa lány (csak kettőről tudok) és van benne ilyen indíttatás akkor szóljon. Nem értek hozzá, sose fotóztam még ilyet, nem tudom hogy kell, szóval bénázás a köbön.
A valóság egyébként amiért ez előkerült, az Bruno Dayan fotós, aki ugyan több fedetlen testrészt és erotikát hoz a képeibe, de nagyon-nagyon tetszik.

Például:



Nem linkelek többet, szinte mind jó. Tessék megnézni: Bruno Dayan Photographer

via: designpumpa

19 comments

  1. Az egyik kilőve :)

  2. Ha elég az, hogy hosszú a hajam és kuffa jól nézek ki, akkor jelentkezem modellnek :p

  3. Pedig Zee-ből szexi lányt csinálni igazi művészet lenne :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük